Kysymyksiä ja vastauksia

Olemme keränneet vastauksia Nezantol -nenäsuihkeeseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kosteuttaa, voitelee ja puhdistaa kuivan nenän

Käytä kuivan nenän oireisiin, nuhan tai poskiontelontulehduksen aikana

Sopii pitkäaikaiseen käyttöön

Aikuisille ja lapsille


Apteekista

Tutustu myös muihin tuotteisiimme:

Nezantol-nenäsuihkeen kolmivaikutteisuus perustuu sen sisältämiin ainesosiin:


Puhdistettu vesi ja merisuola

Nezantol-nenäsuihkeen sisältämä suolaliuos kosteuttaa ja puhdistaa nenän. Suihkeen pH-arvo on puskuroitu lähelle nenän pH-arvoa.


Kasviglyseriini

Kosteuttavan ja puhdistavan vaikutuksen lisäksi Nezantol-suihkeeseen on lisätty kasviglyseriiniä, joka voitelee nenän limakalvoa ja vähentää nenän kuivumista. Pitkäaikaisessa käytössä voiteleva ainesosa on tarpeen, sillä merisuolaliuos ei yksinään välttämättä riitä nenän kostutukseen.

     

Yerba Santa

Nezantol sisältää patentoidun polysakkaridi- ja glykoproteiiniseoksen, joka on peräisin Yerba Santa - nimisestä kasvista. Yerba Santa (Eriodictyon crassifolium) on kukkakasvi, joka kasvaa Yhdysvaltojen länsirannikolla. Seos muistuttaa ihmisen nenän limakalvon omia glykoproteiineja ja jäljittelee nenän limakalvon pintaa. Näin limakalvo sitoo normaalia enemmän kasviglyseriiniä sekä suolaliuosta ja limakalvo pysyy liukkaana ja kosteana pidempään.

Yerba Santa edistää nenäsuihkeen tarttumista limakalvolle, mikä estää suihkeen valumista pois nenästä ja pidentää kosteuttavaa sekä voitelevaa vaikutusta.

Kaikki kolme ainesosaa yhdessä muodostavat luonnollisen ja kevyen suojaavan kerroksen nenän limakalvoille.

Säilöntäaineeton Nezantol suojaa nenän herkkiä limakalvoja. Nezantol on luonnollinen vaihtoehto limakalvoturvotusta vähentäville tuotteille ja steroideille.